söndag 18 oktober 2009

It's complicated it always is it just the way it goes but WHEN LOVE TAKES OVER




Har haft en otroligt rolig helg i Düsseldorf och änn är inte helgen slut så jag hoppas på lite häng ikväll ;).
Helgen fick en bra början då jag prata med Paula på Torsdagskvällen :D yeah miss you baby ;).

I Fredags var jag slö soim vanligt och vi träffades inte förrän vid halv elva. Kvällen blev lite annorlunda för vi fick åka in om sjukhuset en sväng innan vi drog in till Altstadt och shakea rumporna.

På lördagen så simmade jag med Malin och sedan fick jag ett oväntat men otroligt roligt samtal från Caruschka i London. Gud vad glad jag blev. En riktig fullträff; PAula på torsdagen och Carro på Lördagen. Med ett bra humör drog jag till andra sidan stan och lagade mat med MAlin. Sedan gick vi in till killarna och började förfesta. Det var en rolig förfest med många roliga skämt men även seriösa samtal inne hos Christian.
Sedan blev det en liten improviserad utgång för mig och vi drog till NAcht Resident som var otroligt roligt. Dock fattar jag inte tyskarna både på lördgane och fredagen såg vi massor av folk som gick runt och tog hemliga foton av folks rumpor.

Idag så är de andra på fotboll och jag ville egentligen med men hann inte :(. Så nu sitter jag här och skickar in olika jobbansöknigar. Så det är ju ännu bättre faktiskt ;).

Det blev en helg mest festandes med killarna men det är faktiskt roligt :D. Nu vill jag dock ha en tjejkväll :D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar